Enface Sandra Koghee Enface Cosmetics Sandra Koghee

 Oud Gastel - Oudenbosch tel. 0165 - 322077

 

 

 

 

 

Mesotherapie - Fractional needle behandeling

De behandeling in de praktijk: (60 min.)
 

De huid wordt goed gereinigd met milk, gel of hydrofiele olie. Soms heeft de huid een intense scrub en dieptereiniging nodig, bv bij acne. We desinfecteren de huid met 80% alcohol. Op een super schone huid gaan we uiteraard pas werken.
De verdovingscrème wordt opgesmeerd en krijgt de tijd om te gaan werken. Ondertussen leg ik alles klaar voor de behandeling. De verdovingscrème wordt er af gehaald. Op de huid wordt de inhoud uit de ampul verdeeld.

Op het handvat van het apparaat De DERMA MEDICAL gaat een speciaal ontworpen naaldmodule, die de werkstoffen in de huid brengt. Dat gebeurt door middel van zeer veel oppervlakkige snelle prikjes met 7 superdunne naaldjes. Met de naald module worden de werkstoffen in de huid geprikt tot op de gewenste juiste diepte in de gewenste huidlaag, waar de werkstoffen op de juiste plek komen om de perfecte werking te hebben. Tot de huid bijna droog is, het laatste restje masseer ik nog in de huid en zodat al de kostbare stoffen in de huid worden verwerkt. Hierover gaat de juiste crème, bijpassend aan het gewenste resultaat. Meteen na de behandeling kan de huid wat roder zijn. En klaar!
 

Thuis:
Smeer u zoveel en zo vaak de geadviseerde serums, ampullen en crèmes. De huid staat nog ongeveer 24 uur open voor alle werkstoffen dus alles heeft meerder malen effect!
Indien de huid ruw aanvoelt scrubt u zachtjes de dode huidcellen weg tot u weer zacht aanvoelt.
U blijft 1 week uit de zon en zonlicht.
We adviseren sterk voortaan een Sunblock of crème met zonnefilter te gebruiken om huidveroudering tegen te gaan.
Soms is de huid nog 24 uur een beetje rood. Wanneer u last heeft van een branderig gevoel, kunt u uw huid thuis nog koelen met een natte doek of lekker smeren met de verkoelende en hydraterende gel en crème. Sommige ervaren een “vol” gevoel in de huid. Na een of twee dagen is dit meestal weer verdwenen.
 

De Mesotherapie – fractional needle behandeling
Speciaal voor: Huidverslapping, Rimpels, Littekens, Striae en Cellulitis.
Mesotherapie bestaat uit het inbrengen van speciale stoffen door middel van heel veel oppervlakkige prikjes in de huid. De mesotherapie versnelt, stimuleert en verbetert de natuurlijke stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Mesotherapie met Fractional Needle zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen. Zo wordt bijvoorbeeld ook het samenklonteren van collageen ongedaan gemaakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en krijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. De huid wordt soepel, stevig en veerkrachtig jong. Mesotherapie is dus ook een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering.

Het apparaat wordt in gesteld op de juiste diepte en met een module met 7 hele fijne naaldjes wordt ritmisch en snel, 90 keer per seconde, de prikjes met de werkstoffen in de huid gepompt. Uw huid krijgt een enorme ´boost´ van werkstoffen en gaat hard aan het werk. Dit ziet u omdat u 1 tot 2 dagen wat roze/roder bent dan normaal. De behandeling doet geen pijn, u bloed niet en u voelt wel dat er heel wat gebeurt en dat klopt ook.

Werkstoffen:
De stof in het serum van de 5 ml. ampul is een zuiver natuurlijk non-crosslink hyaluronzuur.
Daarbij kan een cocktail van essentiële vitaminen, aminozuren en antioxidanten worden toegevoegd en naar wens ampullen.


Dubbele werking:
* De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen. De Meso Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen.
* De 200 naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle crèmes beginnen nu super goed te werken. Je voelt het en je ziet het.


Het 1e Consult
Tijdens de eerste behandeling komt eerst alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode en werkstoffen en ampullen en producten voor thuis voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. Ik vraag u naar uw gezondheid, uw medische achtergrond en welke medicijnen u gebruikt. Wees alstublieft eerlijk. Het resultaat kan er van afhankelijk zijn. Verandert er iets in de loop van de tijd, vertel het me dan ook.

Resultaat
Het effect van mesotherapie is niet meteen helemaal zichtbaar. Na 5 tot 7 dagen ziet men de eerste verbeteringen en in verloop van tijd zal uw huid er echter veel beter uitzien en zullen fijne lijntjes verdwijnen. Het is aan te raden om in eerste instantie iedere 3 weken een behandeling te ondergaan tot uw huid weer in goede conditie is. De conditie van uw huid zal zo snel aanzienlijk verbeteren. Voor het bijhouden wordt 1 maal in de 6 weken herhaald. Wij raden aan om al tussen de 35 en 40 jaar te beginnen met mesotherapie om uw huid zo lang mogelijk in een goede jonge conditie te houden. Ik adviseer zelf ook een goede foto te maken van ´voor´en ´na´ voor uw eigen overtuiging.

Risico's en complicaties
Bij elke inspuiting en huiddoorboring bestaat een risico van infectie en allergie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%). Hygiëne is daarom toch zeer belangrijk. Voorbeelden: Hou de huid schoon, reinig de handen voordat u uw huid aanraakt, gebruik regelmatig schone handdoeken en zorg voor schone verse huidverzorgingsproducten en nieuwe verse make-up.

Voor coupe-rose en acne rosacea is mesotherapie niet geschikt en de Neoderma Biopeeling wel heel geschikt. Zie Neoderma Biopeeling.
 

Copyright© 1990-2016 Enface

 

Wie ben ik
Gezichtsbehandelingen
Acne
Neoderma Biopeeling
Fractional behandeling
Permanent Make-up
Elektrisch ontharen
Massage
Overige Behandelingen
Producten
Prijslijst
Afspraak maken
en verder
Naar begin (Home)

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBOS Kernlid

Pinnen mag.

Erkend door Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

GGD vergunning