Enface Sandra Koghee Enface Cosmetics Sandra Koghee

 Oud Gastel - Oudenbosch tel. 0165 - 322077

 

 

 

 

 

Permanent Make-up
Permanent make up, snel en mooi

Een goede Permanente Make-up gaat u veel plezier en gemak verschaffen.

In plaats van dagelijks uw make-up aan te brengen, kunt u bij mij terecht voor een permanente make-up van uw wenkbrauwen, uw eyeliner en de lipcontour.
Het resultaat van deze behandeling is voor langere tijd.

Permanent Make-up Wenkbrauwen

Klik op de foto voor meer voorbeelden van wenkbrauwen

Permanent Make-up Eye liner en oog contour

Klik op de foto voor meer voorbeelden van eyeliners

Permanent Make-up Full lips en Lip contour

Klik op de foto voor meer voorbeelden van full lips en lipcontouren

Voor de behandeling begint, vindt er eerst samen een uitgebreid intakegesprek plaats. Het is belangrijk dat u weet wat u wilt. Voor mij is het handig als u opgemaakt hier komt, zodat ik weet hoe u zich normaal gesproken opmaakt en wat u mooi vindt en gewend bent. Ik heb vele pigmentkleuren, die onderling ook nog mengbaar zijn, zodat ik altijd de juiste kleur voor u speciaal kan maken.
In nauw overleg met u wordt de vorm van lipcontour, eyeliner of wenkbrauw bepaald. Deze wordt op het gezicht afgetekend, zodat u zich kunt voorstellen hoe het uiteindelijke resultaat gaat worden. U kunt thuis alles nog eens rustig overwegen, voordat u de beslissing neemt om de behandeling te laten uitvoeren of direct behandeld worden. Dan wordt met behulp van een hygiënische wegwerpnaald en de computer gestuurde Perfect Liner de kleurstof aangebracht.

Bij het aanbrengen van de permanente make-up ruw ik uw huid op zodat de pigmenten tot op de onderste laag van de opperhuid kunnen dalen. Hier blijven ze afhankelijk van het huidtype en de gezondheid van de huid gemiddeld zo'n 2 tot 6 jaar duidelijk aanwezig. De pigmenten vervagen langzaam in de loop van de jaren. Het is raadzaam om  ze minimaal 1 maal per jaar te laten bijwerken om uitgroei en vervaging tegen te gaan. Zo blijft u plezier houden van een perfecte permanente make-up.

Ik heb talloze pigmentkleuren die ik kan combineren tot schitterende tinten.

Na 6 weken komt U terug voor controle om te corrigeren en/of bij te werken. Deze controle behandeling is gratis.

Kennis, ervaring, zorgvuldigheid en extra aandacht voor hygiëne liggen ten grondslag aan deze behandelingen. 

Ik werk nu met Derma Medical Perfect Liner, omdat dit de beste in haar soort is. Nagenoeg pijnloos, snel, nauwkeurig en een prachtig en blijvend resultaat. Derma Medical Perfect Liner is de meest geavanceerde Permanente Make-up apparatuur, voldoet ruim aan de hygiëne-eisen en wordt ook in veel ziekenhuizen gebruikt.

Derma Medical - Perfect Liner

Meest geavanceerde Permanente Make-up apparatuur ter wereld

Ecuri Perfect Liner, computergestuurde perfectie

Vragen over permanent make-up:

Doet het pijn ?

Nee, het is eerder een raar jeukgevoel omdat de naald trilt. Het bloed niet en de pigmenten worden hoog in de dode huidlaag aangebracht. De eyeliner wordt als  gevoelig ervaren, de lippen en wenkbrauwen als gevoelloos. De hele behandeling duurt nog geen uur en u heeft er jaren plezier van. Zodra ik klaar ben met tekenen, koelen we het behandelende gedeelte en is het gevoel weg.

Voor wie is permanent make-up ?

Voor iedereen, man of vrouw, die er altijd verzorgt uit wil zien, allergie hebben voor gewone make-up, sportieve mensen die zweten/zwemmen, waarbij de make-up in vegen in het gezicht uitloopt, lens dragers, kortom voor heel veel mensen is permanent make-up de oplossing. Het is elke dag heerlijk om wakker te worden met mooie wenkbrauwen, een perfecte eyeliner en sexy volle lippen.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen ?

Ja, over permanent make-up kan gewone make-up gezet worden. Wilt u een avondje uit of extravagante make-up op of gewoon een dagje een andere kleur, dan kunt u gewoon een andere gewone make-up erover aan brengen.

Hoe lang duurt de behandeling ?

Eerst bespreken we de kleur en de vorm van uw make-up en tekenen die af op uw gezicht. Dit duurt het langst, meestal wel een uur. Het inbrengen van de pigmenten duurt bij een wenkbrauw of eyeliner zo´n 3 kwartier en een volle lipcontour een uur. Liever langer dan half werk. Ik ga door tot de permanent make-up perfect is. Op de gratis controle afspraak na 3 weken wordt er meestal bij gewerkt en dat duurt meestal maximaal nog 1 uur. 

Wat moet ik zelf doen ?

De dag voor de behandeling lekker vroeg naar bed zodat de huid uitgerust en ontspannen is. Drink de avond voor de behandeling geen alcohol en rook zo min mogelijk. Het mooiste resultaat is op een gezonde huid. Bij angst voor pijn kunt u 20 minuten voor de behandeling paracetamol innemen. Dit verdunt het bloed niet en staat de behandeling niet in de weg. Na de behandeling de gepigmenteerde gebieden uit de zon houden en regelmatig insmeren met de Vaseline die u van mij mee krijgt. Verder schoon houden en hygiënisch behandelen. Lees voor de uitgebreide instructies de Nazorginstructie  onderaan de pagina.

Hoelang duurt het voor ik het eindresultaat zie ?

Direct na de behandeling wordt de permanente make-up pigment donkerder. U krijgt een glazig korstje, dat u zo vet mogelijk houdt en er tussen de 3e en de 7e dag vanzelf afvalt. U raakt één derde tot de helft van de pigmenten kwijt. Na 3 weken is het uiteindelijke resultaat te zien en is uw huid weer helemaal tot rust en kan de gratis controle behandeling plaats vinden. U kunt er dan voor kiezen om de permanent make-up nog bij te sturen, bijvoorbeeld dikker of donkerder of feller te laten zetten. Dan start weer het proces van de 3 weken opnieuw. Daarna ziet u het uiteindelijke resultaat. De eerste 7 dagen na een wenkbrauw behandeling kan de wenkbrauw sterk donkerder zijn en zou ik daar rekening mee houden als u een speciaal feest heeft. Plan de behandeling liever 3 weken eerder of na het feest.

Hoelang blijft de permanent make-up ?

Als u één maal per jaar bijwerken aanhoud, blijft de permanent make-up schitterend. De vervaging is afhankelijk van: de pigment kleur (lichter verdwijnt eerder) en de gezondheid van de huid (hoe jonger en snellere celdeling, hoe sneller de permanente make-up uitgroeit).

Kan ik een lipcontour nemen als ik koortslip heb ?

Tijdens een uitbarsting van blazen niet, we maken een andere afspraak voor later. Als u snel last heeft van blaasjes van een koortslip kunt u bij uw huisarts een zalf halen of Zovirax kopen. Hiermee kunt u 7 dagen voor de behandeling preventief beginnen met smeren en na de behandeling nog 7 dagen doorgaan. Nooit aan koortsblaasjes zitten en daarna aan uw ogen, dan kunt u het overbrengen.

Ik heb een permanent make-up en vind het niet mooi, wat dan ?

Er wordt bij mij in de praktijk eerst voorgetekend en alles uitvoerig besproken, dus het komt bij mij eigenlijk niet voor.  Ik kan permanent make-up corrigeren en ook verwijderen op meerder manieren en hoe eerder na de ¨zet¨ behandeling hoe makkelijker en sneller het weg is.

Na permanente make-up behandelingVoor permanente make-up behandeling Klik hier voor:

1. Informatie over de risico´s (pdf)

2. Nazorginstructie (pdf)

3. Toestemmingsformulier (pdf)

Voor vragen kunt u even bellen: 0165 - 322 077 of

Copyright© 1990-2017 Enface

Foto´s van Permanent Make-Up

 

Wie ben ik
Gezichtsbehandelingen
Acne
Neoderma Biopeeling
Fractional behandeling
Permanent Make-up
Elektrisch ontharen
Massage
Overige Behandelingen
Producten
Prijslijst
Afspraak maken
en verder
Naar begin (Home)

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBOS Kernlid

Pinnen mag.

Erkend door Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

GGD vergunning