Enface Sandra Koghee Enface Cosmetics Sandra Koghee

 Oud Gastel - Oudenbosch tel. 0165 - 322077

 

 

 

 

 

Neoderma Biopeeling
Neoderma Biopeeling

De behandeling in de praktijk:

De kruiden en de solution worden in een schaaltje aangemaakt en warm weggezet voor later in de behandeling. De reiniging van de huid met frisse fruitige gel, romige milk of hydrofiele olie, scrub met bv. lavendelscrubcreme, dieptereiniging van comedonen, puistjes en milia. Op de schone huid inmasseren van het warme kruidenmengsel tot het gewenste sterkte. De kruiden worden na een aantal minuten weer afgenomen. Opbrengen van gel en/of crème.

Thuis na de behandeling:
De kruiden gaan gemiddeld 6 uur na de behandeling oplossen. Je huid krijgt een rode gloed. Dit is normaal en betekent dat je huid harder gaat werken, wat de bedoeling is. Deze rode gloed trekt ongeveer na twaalf uur weer weg, afhankelijk van de sterkte van de behandeling en de conditie van de huid. Het is heerlijk verkoelend om dan regelmatig te smeren met een gel en crème. Smeer gerust meerdere malen per dag, zo vaak je wilt.

De Neoderma Biopeeling is gebaseerd op de samenwerking van verschillende kruiden en de solution. De Neoderma Biopeeling is zeer geschikt voor: onzuivere vette huid met mee-eters, grove poriën, acne, acne rosacea, acne littekens, littekens, pigmentvlekken, rimpels en verslapping of een slechte conditie van de huid, slecht doorbloede en rokershuid.

De Biopeeling zorgt ervoor dat de celdeling van de huid gestimuleerd en versneld gaat: Hierdoor wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd.
De Neoderma Biopeeling is veilig, sterk en effectief. Ze heeft een therapeutische en verjongende werking. Het is een veilige behandeling, want de huidlagen worden niet aangetast zoals bij een zuurbehandeling of afbranding zoals bij de laser.

Let op!
De eerste 12 uur na de behandeling geen water over het gelaat spoelen, dit verzwakt de behandeling. Reinigen met een licht vochtig washandje. Ook zwaar zweten van bv sporten verzwakt de behandeling.
Regelmatig gel en crème inmasseren en SUN BLOCK aanbrengen. (Bij veel zon 1 maal per 3 uur). Veel water drinken en liefst 2 liter per dag.

Heb je een Biopeeling of -kuur ondergaan?
Dan tijdens en tot een week na de laatste behandeling:
Niet onder de zonnebank en niet natuurlijk zonnen. Altijd de SUN BLOCK gebruiken zodra er zon of kunstlicht is.

Tijdens de eerste 24 uur na de peelingbehandeling kan het zijn dat U de kruiden in de huid voelt prikkelen. Gedurende zeven dagen na de behandeling lossen de kruiden op en geven hun werkstoffen af aan de vijfde laag van de opperhuid. Het optimale resultaat ziet U na ongeveer zeven dagen.

De week na de behandeling de huid goed verzorgen en veel water drinken.

WAT DOET U THUIS:

's Ochtends:
Reinigen met reinigingsgel, milk of hydrofielolie
Als de huid niet meer zacht aan voelt even twee tot drie minuten scrubben tot de huid weer zacht aanvoelt, deze afspoelen en droogdeppen.
De gel en de crème in masseren. Zodra er zon of veel TL licht is de SUN BLOCK hierover aanbrengen.

's Avonds:
Reinigen met reinigingsgel, milk of hydrofielolie
Als de huid niet meer zacht aan voelt even twee tot drie minuten scrubben tot de huid weer zacht aanvoelt, deze afspoelen en droogdeppen.
De gel en crème in masseren.

Huid problemen flink aanpakken:
Je start met een maal per week tot het gewenste resultaat. De tijd tussen de behandelingen gaan we langer maken tot 1 maal in de 6 weken bijhouden. Samen met het gebruik thuis van de bij jouw huidtype juiste reiniging gel crème scrub en masker geeft het een fantastisch resultaat. Als jouw huid weer in gezonde conditie is, kunnen we ook overstappen op andere behandelingen.

Hoe vaak kunt U de Chinese kruiden peeling ondergaan?
Zo vaak als je wilt en wanneer je maar wilt met minimaal 3 dagen tussen de behandelingen. In kuurverband of in plaats van jouw gewoonlijke gezichtsbehandeling. Het werkt ook uitstekend preventief tegen oudere huid, pigmentvlekken, rimpels en verslappingen.
Je merkt vanzelf dat de resultaten steeds langer zichtbaar zijn en op den duur blijvend. De tijd tussen de behandelingen zal dan ook steeds langer zijn. Je hebt zelf ook sterk invloed op het resultaat, met hoe je jouw huid thuis verzorgd.
Bijhouden en onderhouden voor het beste resultaat!

Veel plezier met Uw nieuwe huid!
 

Copyright© 1990-2017 Enface

 

Wie ben ik
Gezichtsbehandelingen
Acne
Neoderma Biopeeling
Fractional behandeling
Permanent Make-up
Elektrisch ontharen
Massage
Overige Behandelingen
Producten
Prijslijst
Afspraak maken
en verder
Naar begin (Home)

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBOS Kernlid

Pinnen mag.

Erkend door Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

GGD vergunning